• daan-de-jong-reclamebureau-mediagroep-barnveld-lunteren
  • mediagroep-barneveld-04
  • Creatief, professioneel en oplossingsgericht!
  • Welkom op kantoor bij Mediagroep Barneveld
Home - Over ons

Drukwerk, Mediagroep Barneveld, een totaalpartner

Je wilt een visitekaartje, briefpapier, een flyer of brochure? En je wilt natuurlijk een professionele indruk achterlaten bij je relaties! Dan is 'van Plan tot Print' in Barneveld de oplossing voor jou. 'Van plan tot print' is onderdeel van mediagroep Barneveld. Wij zijn een team van 'snelle rakkers' die begrijpen dat jij 'goed en goedkoop' wilt zonder te tornen aan de kwaliteit! En dat kan héél goed!

Wij 'veilen' drukgerede ontwerpen

Wij ontwerpen complete drukgerede bestanden die we dan 'veilen' binnen ons netwerk van zorgvuldig geselecteerde prijsvechters in de drukkerswereld. Jij neemt contact met ons op, wij maken een ontwerp, jij kijkt het na en geeft de aanpassingen door en als het hele document in orde is laten wij het drukken. En dat drukken gaat voor prijzen die soms minder dan 25% bedragen van wat de bedragen zijn die lokale drukkers en copyshops in de regio Barneveld vragen!

Laat je niets wijsmaken

Onze collega-aanbieders zullen jou vertellen dat de kwaliteit van ons werk minder is dan het drukwerk uit hun drukkerij.... flauwekul, we laten je graag voorbeelden zien! We hebben een lijst met referenties voor je klaarliggen. Gegarandeerd dat daar bedrijven bij zitten die jij goed kent. Bel hen maar 'ns op en vraag naar hun ervaringen!

Onze drukwerk website

We hebben voor onze drukwerkafdeling een aparte website, hierop kun je prijsvoorbeelden vinden en een overzicht van alle mogelijke items die wij voorjou kunnen drukken!

Ga naar www.drukwerk-barneveld.nl

 

Persoonlijk

persoonlijk-mediagroep-barneveldMeer succes! Door onze brede ervaring en kennis onderscheidt Mediagroep Barneveld zich van andere reclamebureaus.

En een persoonlijke benadering, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-mediagroep-barneveldWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en diensten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naast onze nieuwsfeitjes ontvang je ook aanbiedingen die alleen voor jou geldig zijn!

Social Media

social-media-mediagroep-barneveldJe hoort iedereen over de inzet van 'Social Media'. Maar wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen.

Wat moet je wel... en wat kun je beter niet doen. Mediagroep Barneveld helpt je op weg!

Twitter