• daan-de-jong-reclamebureau-mediagroep-barnveld-lunteren
  • mediagroep-barneveld-04
  • Creatief, professioneel en oplossingsgericht!
  • Welkom op kantoor bij Mediagroep Barneveld
Home - Over ons

Over Mediagroep Barneveld

Mediagroep Barneveld is eigenlijk ontstaan door een 'natuurlijk proces'. Het prille begin is 'De Jong Computers' door Daan de Jong. Hij heeft zijn ruime ervaring in de ICT gebruikt om een bedrijf op te richten dat ondernemers helpt met het inrichten van hun automatisering. Verkoop, reparaties, advies.... voor al deze zaken kon én kan men bij 'De Jong Computers' terecht.

De vraag nam toe, ook in de breedte

Veel van de relaties van 'De Jong Computers' kwamen ook met vragen over hun mogelijkheden op het internet. Hoe krijg ik een website? Waar komt die website te staan? Hoe gaat deze website gevonden worden? En er waren vragen over marketing, drukwerk en ga zo maar door.

Het service gerichte karakter van 'De Jong Computers'

Daan de Jong heeft kennis van zaken op al deze vlakken en was dan ook een deskundig aanspreekpunt. Maar het doorverwijzen naar ander aanbieders leverde niet altiijd het door de klant gewenste resultaat. Daarom heeft Daan besloten om een breder pakket aan diensten aan te gaan bieden.

Webdesign, hosting en zoekmachineoptimalisatie

Uit pure passie is 'De Jong Computers' zich gaan bekwamen in webdesign. Als één van de weinige aanbieders begrijpt dit bedrijf dat het niet alleen om het plaatje vanaf de buitenkant gaat, er is oog voor marketing, techniek én goede resultaten bij de zoekmachines (lees Google).

Het begint steeds weer met deskundig advies

Mediagroep Barneveld is een logisch gevolg, om alle activiteiten een juiste betiteling te geven moest de naam een breder imago uitbeelden. Alle voornoemde activiteiten komen op deze website in het voetlicht. Schroom niet, neem vrijblijvend contact op en laat Mediagroep Barneveld een deskundig advies geven!

Persoonlijk

persoonlijk-mediagroep-barneveldMeer succes! Door onze brede ervaring en kennis onderscheidt Mediagroep Barneveld zich van andere reclamebureaus.

En een persoonlijke benadering, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-mediagroep-barneveldWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en diensten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naast onze nieuwsfeitjes ontvang je ook aanbiedingen die alleen voor jou geldig zijn!

Social Media

social-media-mediagroep-barneveldJe hoort iedereen over de inzet van 'Social Media'. Maar wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen.

Wat moet je wel... en wat kun je beter niet doen. Mediagroep Barneveld helpt je op weg!

Twitter