Home

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden

We hebben tekst nodig om goed gevonden te worden, tekst moet bezoekers tot handelen verleiden, tekst moet het doen! Maar die tekst kan wel wat ondersteuning gebruiken, en dan bedoelen we natuurlijk de ondersteuning door fraaie foto's.

Fotografie voor web

Iedereen is tegenwoordig fotograaf, apparatuur die vroeger onbetaalbaar was is nu voor kleingeld te verkrijgen. Maar wat maakt dat ene plaatje zo bijzonder en dat andere zo waardeloos... terwijl ze beiden met een zelfde camera geschoten zijn. Het verschil zit in de compositie, de belichting, de beheersing van de techniek...

Onze fotograaf weet jouw business in beeld te brengen

Wij hebben een vaste fotograaf binnen Mediagroep Barneveld, een fotograaf die begrijpt hoe een website rijker en duidelijker kan worden door het gebruik van sterke beelden. Feilloos weet onze fotograaf de juiste plaatjes bij de content te schieten.

Een éénduidige uitstraling

Je kunt niet zomaar een tiental foto's in een website plakken, het moet een verhaal uitbeelden, het moet congruent zijn. Vaak zie je foto's die zo verschillend van sfeer zijn dat er geen enkele onderlinge relatie is. Dat is dodelijk voor het beeldend vermogen van een website.

Het storyboard, een schets van plaatjes

Onze fotograaf zal in overleg met jou gaan kijken wat jij op de website wilt tonen. Aan de hand van wat eerste indrukken maakt hij dan een soort storyboard waarin het beeldverhaal duidelijk zal worden. Met dit concept worden uiteindelijk de foto's genomen. De plaatjes gaan nu echt een toegevoegde waarde voor je website worden!

Persoonlijk

persoonlijk-mediagroep-barneveldMeer succes! Door onze brede ervaring en kennis onderscheidt Mediagroep Barneveld zich van andere reclamebureaus.

En een persoonlijke benadering, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-mediagroep-barneveldWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en diensten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naast onze nieuwsfeitjes ontvang je ook aanbiedingen die alleen voor jou geldig zijn!

Social Media

social-media-mediagroep-barneveldJe hoort iedereen over de inzet van 'Social Media'. Maar wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen.

Wat moet je wel... en wat kun je beter niet doen. Mediagroep Barneveld helpt je op weg!

Twitter