Home

Webhosting door Mediagroep Barneveld

Bij ons kun je schijfruimte op het internet huren om jouw website te publiceren (dat noemen we dus webhosting). Je krijgt een eigen domeinnaam met bijbehorende e-mailadressen.

Snelle service, gewoon goed bereikbaar

Mediagroep Barneveld zorgt voor een snelle en continu bereikbare website. Bij Mediagroep Barneveld worden steeds de nieuwste hostingtechnieken gebruikt zoals ASP.net, PHP 5 en een MySQL of Microsoft SQL database. Ook helpen wij jou graag met het beheren van je website. Tegen een kleine vergoeding leveren wij een 'Webcare abonnement' waarmee de actualiteit van je website gewaarborgt is.

Een nieuwe website en meteen de hosting geregeld

Als Mediagroep Barneveld jouw nieuwe website bouwt hoef je zelf niets te ondernemen om deze online te krijgen. Wij nemen je alle werk uit handen... wel zo gemakkelijk, niet dan?

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in ons vaandel

Mediagroep Barneveld staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Onze helpdesk staat altijd voor je klaar. Als het even mogelijk is helpen we je meteen verder!

Persoonlijk

persoonlijk-mediagroep-barneveldMeer succes! Door onze brede ervaring en kennis onderscheidt Mediagroep Barneveld zich van andere reclamebureaus.

En een persoonlijke benadering, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-mediagroep-barneveldWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en diensten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naast onze nieuwsfeitjes ontvang je ook aanbiedingen die alleen voor jou geldig zijn!

Social Media

social-media-mediagroep-barneveldJe hoort iedereen over de inzet van 'Social Media'. Maar wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen.

Wat moet je wel... en wat kun je beter niet doen. Mediagroep Barneveld helpt je op weg!

Twitter