Home

Een huisstijl van Mediagroep Barneveld

Met je logo en je bedrijfsnaam maak je een eerste indruk op jouw klanten en prospects. En die eerste indruk maak je echt maar één keer! Uit onderzoek naar het gedrag van consumenten blijkt dat de verwachting dat een logo oproept doorslaggevend is bij de uiteindelijke keuze. Dat geldt zowel voor producten als diensten. Een sterk logo zorgt voor een stevig ´smoel´ van het bedrijf of het merk en straalt vertrouwen uit.

De kracht van herkenning

Voor de klant is jouw logo een punt van er- en herkenning. Het is voor hem een aanknopingspunt, een baken in het enorme aanbod waaraan hij wordt blootgesteld. Een goed logo spreekt een klant aan op ´onbewust´ niveau. Het niveau waarop hij gevoelsmatig tot een voorkeur komt waardoor hij later ook verstandelijk de keuze maakt voor jouw bedrijfsactiviteit.

Eerst een concept bepalen

Bij Mediagroep Barneveld vinden we dat een sterk logo begint bij een goed concept. Voordat onze grafische vormgevers aan het werk gaan, willen we eerst tot de kern doordringen van jouw bedrijf, organisatie, product of merk. We willen eerst van jou weten waar jij voor staat, waar jij je mee associeert en vooral ook hoe jij je in de markt wilt positioneren. Jouw unieke logo is bepalend voor jouw imago, maakt je klanten vertrouwd met jouw organisatie en jouw bedrijfsactiviteiten, maar staat nooit op zichzelf. Bij Mediagroep Barneveld zien we je logo dan ook als de basis van jouw ‘looks en feels’. Het is het ankerpunt van je visuele identiteit en de start van een succesvolle marketing. Het gaat erom hoe jouw klanten en de rest van de markt je waarnemen.

Wij vertalen jouw kernwaarden naar een huisstijl

Bij het ontwikkelen van jouw huisstijl en jouw merkidentiteit zijn jouw kernwaarden en jouw merkpersoonlijkheid het uitgangspunt voor al onze ontwerpen. Van daaruit maken we de vertaalslag naar de verschillende toepassingen. Bij reclamebureau Mediagroep Barneveld vatten wij dat heel breed op. Congruentie in alle documenten en uitingen zoals brochures, magazines, digitale communicatiedragers zoals je website, rapporten, briefpapier en dergelijke. Dat is wat jij wilt!

Persoonlijk

persoonlijk-mediagroep-barneveldMeer succes! Door onze brede ervaring en kennis onderscheidt Mediagroep Barneveld zich van andere reclamebureaus.

En een persoonlijke benadering, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-mediagroep-barneveldWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en diensten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naast onze nieuwsfeitjes ontvang je ook aanbiedingen die alleen voor jou geldig zijn!

Social Media

social-media-mediagroep-barneveldJe hoort iedereen over de inzet van 'Social Media'. Maar wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen.

Wat moet je wel... en wat kun je beter niet doen. Mediagroep Barneveld helpt je op weg!

Twitter