Home

Joomla! webdesign door reclamebureau Mediagroep Barneveld

Een goede website staat op vier peilers, Design, Techniek, Marketing en Zoekmachineoptimalisatie. Wij denken dat de vorm ondergeschikt is aan het resultaat. Wij willen graag dat jij een fraai ogende website krijgt, maar allereerst willen we dat het resultaat je zal overtuigen! Hoe krijg ik meer bezoekers, hoe maak ik van een bezoeker een klant en waarom werkt sommige tekst wel en andere geheel niet. Dat zijn de vragen die wij voor jou willen en kunnen beantwoorden.

De beangrijkste criteria voor een goede website

Goede webdesign moet aan een aantal criteria voldoen. Jouw website moet allereerst online uitstralen waar je in de praktijk voor staat. Daarnaast moet je website transparant zijn. Helder geschreven en helder opgebouwd. Jouw website moet opvallen en informeren. Een heldere, transparante website is een voorwaarde om de juiste bezoekers te krijgen.

Aandacht voor onze vriend Google

Vindbaarheid via zoekmachines is een van de allerbelangrijkste factoren binnen het webdesign. En dat is nou net waar wij heel goed in zijn, en dat kunnen we bewijzen!Al onze relaties scoren buitengewoon goed op de door hun voorgestelde zoekopdrachten.

Website bouwen, eerst een stappenplan

Bij Mediagroep Barneveld hanteren we een strak stappenplan bij het bouwen van websites. Allereerst gaan we met jou in gesprek. We willen voor onszelf een duidelijk idee hebben van waar jij voor staat, waar jouw producten of merken voor staan en vooral ook op welke manier jij jezelf wilt profileren. Met dat beeld gaan we aan de slag. Het webdesign kan beginnen! We gieten het als het ware alle info in een online vorm en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsmatige karakter ook een virtuele verpakking krijgt, een verpakking die herkenbaar is en begrepen wordt, en die er ook nog appetijtelijk uit ziet! Daarom kijken we voor alles naar de inhoud.

Geen goede website zonder sterke content

Een prachtig vormgegeven en helder opgebouwde website moet uiteraard voorzien worden van de juiste content. Bij Mediagroep Barneveld ontwerpen we websites op basis van Joomla!, een Open Source CMS (content management systeem), dat even geavanceerd is als gebruikersvriendelijk. Ook zonder technische kennis van HTML of opmaakcodes is het hierdoor mogelijk om content op een heel bezoekergerichte manier aan te bieden en jouw website zelf te onderhouden. Dat kunnen jouw eigen redacteuren doen, maar de copywriters van Mediagroep-Barneveld kunnen je dat traject ook uit handen nemen. De keuze laten we aan jou, we adviseren je graag over de mogelijkheden.

Alles uit handen laten nemen, misschien wel de beste oplossing

Heel populair is ons ´webcare-abonnement´, daarmee nemen we je alle rompslomp uit handen en verwerken al jouw informatie naar geoptimaliseerde content. Tevens houden we in de gaten hoe de website presteert binnen de zoekmachines! En natuurlijk passen we zaken aan als dit het resultaat ten goede komt. Jij bent ondernemer, je hebt al genoeg aan je hoofd. Laat dan het onderhoud van je website over aan de professionals, de kosten zullen je zeker meevallen!

Je kunt ook zelf gaan stoeien, maar jouw tijd kost toch ook geld?

Persoonlijk

persoonlijk-mediagroep-barneveldMeer succes! Door onze brede ervaring en kennis onderscheidt Mediagroep Barneveld zich van andere reclamebureaus.

En een persoonlijke benadering, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-mediagroep-barneveldWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en diensten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naast onze nieuwsfeitjes ontvang je ook aanbiedingen die alleen voor jou geldig zijn!

Social Media

social-media-mediagroep-barneveldJe hoort iedereen over de inzet van 'Social Media'. Maar wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen.

Wat moet je wel... en wat kun je beter niet doen. Mediagroep Barneveld helpt je op weg!

Twitter