Home

Webshops door Mediagroep Barneveld

Mediagroep Barneveld heeft een behoorlijke ervaring bij het opzetten van webwinkels. Wij gebruiken Magento als basis voor onze webshops. E-commerce software van Magento is het platform voor nu en de toekomst. Enkele klanten binnen ons portfolio draaien webshops met Joomla! VirtueMart. Dit is ook een prima systeem en kunnen we eventueel ook leveren. Het is goedkoper dan Magento... maar het mist toch heel wat van de voordelen die Magento te bieden heeft. Uiteindelijk weten wij zeker dat jij met Magento beter af bent!

Waarom een Magento webwinkel?

Magento wordt ontwikkeld door een grote community. Daardoor zijn er duizenden extensies/mogelijkheden die vrij eenvoudig kunnen worden toegevoegd aan een Magento webwinkel. Van paymentproviders (iDeal, Ogone, Multisafepay) tot volledige integratie met ERP. Het is allemaal mogelijk als u een webwinkel opzet op basis van Magento.

Wat kost een Magento webwinkel?

Magento op zich is geheel gratis. Magento downloaden is de eerste stap. Maar om dan Magento te installeren en werkend te krijgen... dat is een ander verhaal. Magento is zo veelomvattend dat dit echt door specialisten gedaan moet worden. Er gaat behoorlijk veel werk zitten in het inrichten en personaliseren van een goede webshop. Een Magento webshop is bij Mediagroep Barneveld verkrijgbaar vanaf € 2.500,- excl. BTW

Waar vind ik in de regio Barneveld een Magento specialist?

Nou, dat is je al gelukt! Mediagroep Barneveld werkt samen met een aantal Magentospecialisten en kan dan ook elk soort webshop leveren. Maar de meerwaarde zit niet in het verkopen en opleveren van een webshop. Néé, de meerwaarde zit juist in de service na het lanceren van de webshop. Onze ervaring leert dat ondernemers veel begeleiding nodig hebben om hun webshop rendabel te krijgen en goed te beheren. En dat is onze kracht, onze service is erg goed, wij willen dat u succes heeft op het internet!

Levert Mediagroep Barneveld Magento?

Mediagroep Barneveld heeft al geruime tijd Magento in haar portfolio. Wij ontwikkelen dus geen Magento extensies maar wij bouwen webshops met de Open Source software van Magento. En daarbij proberen we zoveel mogelijk de wensen van de klant in het resultaat te verwerken. Wij geven ook advies voor werkende tekst, een slimme inrichting en zoekmachineoptimalisatie!

Kunnen jullie mijn webwinkel omzetten naar Magento?

Mediagroep Barneveld kan uw bestaande webwinkels omzetten naar Magento. De prijs daarvan is afhankelijk van de huidige webshop en achterliggende techniek en database. Vaak is zo'n omzetting duurder dan het opnieuw opzetten van een Magento webshop. Wel is het vaak mogelijk om gegevens uit de oude database te gebruiken. Daar bekijken we per keer de kosten die we in rekening moeten brengen.

Persoonlijk

persoonlijk-mediagroep-barneveldMeer succes! Door onze brede ervaring en kennis onderscheidt Mediagroep Barneveld zich van andere reclamebureaus.

En een persoonlijke benadering, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-mediagroep-barneveldWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en diensten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naast onze nieuwsfeitjes ontvang je ook aanbiedingen die alleen voor jou geldig zijn!

Social Media

social-media-mediagroep-barneveldJe hoort iedereen over de inzet van 'Social Media'. Maar wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen.

Wat moet je wel... en wat kun je beter niet doen. Mediagroep Barneveld helpt je op weg!

Twitter