Home

Zoekmachineoptimalisatie door Mediagroep Barneveld

Zoekmachineoptimalisatie is het heel gericht inzetten van een pakket aan maatregelen waardoor relevante bezoekers jouw website weten te vinden. Niet mogelijk denk je? Zeker wel, maar het vergt wel een strak plan van aanpak. We beginnen bij het begin: je website.

Een eerste beoordeling, de website APK

Daar kijken we heel zorgvuldig naar. We zorgen er allereerst voor dat je website jouw tak van sport grafisch en inhoudelijk goed weergeeft. De eerste stap is om ervoor te zorgen dat jouw website echt helemaal staat... techniek, design, tekst en marketing moeten kloppen als een zwerende vinger! De tweede stap is het ervoor zorgen dat ook anderen jouw website weten te vinden. En daar begint ons echte specialisme.

Een goede zichtbaarheid, zoekmachinevriendelijk opgebouwd

De websites die Mediagroep Barneveld ontwerpt zijn helder en technisch hoogwaardig gebouwd en daardoor buitengewoon goed zichtbaar voor zoekmachines. Door de manier waarop jouw website inhoudelijk wordt vormgegeven, ben je automatisch beter vindbaar voor zoekmachines. Maar dat vinden wij niet voldoende. Wij gaan graag een stapje verder. Onze webresearch medewerkers onderzoeken welke keywords voor jouw website per pagina het meest van betekenis zijn. Aan de hand van deze gegevens verzorgen wij doorverwijzingen via andere websites, webportals en startpagina’s.

Adwords, Analytics, Webcare... Mediagroep Barneveld volgt het allemaal

Eventueel kunnen we door het opzetten van adwordcampagnes de aandacht vestigen op jouw website via de gesponsorde koppelingen van een zoekmachine zoals Google (de belangrijkste). Als je eenmaal een toppositie binnen de zoekmachinepagina´s hebt bereikt, wil je daar natuurlijk ook heel erg graag blijven. Bij Mediagroep Barneveld houden we dat dan ook nauwgezet bij. We controleren regelmatig jouw bezoekersstatistieken en ´finetunen´ indien nodig je website. Dat noemen we Webcare.

Het begint pas bij het online gaan, ervaar onze service

Daarom begint een relatie met Mediagroep Barneveld pas echt na het ´online´ gaan. Je blijft verzekerd van een krachtige positionering en een optimale online vindbaarheid. We gaan voor succes op langere termijn. Snel een stukje productie leveren en dan onbereikbaar zijn is voor Mediagroep Barneveld ondenkbaar. Je hele internet-avontuur valt of staat met een goede vindbaarheid! Laat dit niet aan beunhazen over, dan loop je het risico door Google in de zandbak geduwd te worden en maanden onzichtbaar te zijn. Hierop bezuinigen is waarschijnlijk de allergrootste fout die jij als ondernemer kunt maken.

Het lijkt een goede zet om een website door die handige buurjongen te laten maken, je spaart tenslotte veel geld uit! Maar je laat een veelvoud liggen door toekomstige wanprestaties van een amateuristisch opgemaakte website! Je hoeft het niet voor ons te doen, maar doe het dan toch zeker voor je bedrijf of organisatie. Laat alleen professionals aan je website sleutelen.

Persoonlijk

persoonlijk-mediagroep-barneveldMeer succes! Door onze brede ervaring en kennis onderscheidt Mediagroep Barneveld zich van andere reclamebureaus.

En een persoonlijke benadering, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-mediagroep-barneveldWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en diensten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Naast onze nieuwsfeitjes ontvang je ook aanbiedingen die alleen voor jou geldig zijn!

Social Media

social-media-mediagroep-barneveldJe hoort iedereen over de inzet van 'Social Media'. Maar wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen.

Wat moet je wel... en wat kun je beter niet doen. Mediagroep Barneveld helpt je op weg!

Twitter